Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Kom til Åbent hus i februar

og få svar på dine spørgsmål om blandt andet:

  • Årsopgørelse
  • Returtemperaturtarif
  • Varmeanlæg – gode råd og vejledning.

Arrangementerne finder sted:

  • Torsdag den 8. februar kl. 15.00-19.00
  • Tirsdag den 27. februar kl. 15.00-19.00

på Malervej 7 A, 2630 Taastrup.

Foruden diverse medarbejdere, vil også selskabets direktør og tekniske chef være til stede begge dage, så der vil også være mulighed for besvarelse af generelle spørgsmål.

Nytårstaffel 2018

Så blev det nye år markeret på MEC

Mere end 30 mennesker var mødt op for at fejre det nye års komme lørdag den 6/1 2018. Traditionen tro afholdt formanden for bestyrelsen, Mads Peter sin nytårstale, der opridsede årets gang på MEC.  Alle fremmødte stillede op til foto og bagefter kunne man nyde og smage Heidis flotte kransekage. Se billeder fra dagen herunder:-)

 

Hyldest til Knud Anker Iversen

Lørdag den 28. oktober tog Knud Anker Iversen afsked med Miljø- og Energicentret, som han var med til at starte tilbage i 1993. I den forbindelse havde han ønsket at alle bidrog til en videreførelse af MEC i form af donationer. Alt i alt blev der indsamlet mere end 10.000- kroner. Udover det flotte beløb kom der også tre nye medlemmer til foreningen. Bestyrelsen og MECs daglige personale vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Knud Anker for denne flotte donation. Med disse ord er Knud Anker med til at sikre stedets fortsatte udvikling og beståen i tiden fremover.

VEGETARAFTEN PÅ BASIS AF RODFRUGTER – og besøg fra Allergikompagniet

Så er der igen vegetaraften i Paraplyen på Kingosvej 26a. Det er nemlig onsdag den 25. oktober kl. 18 hvor man – for to tyvere vil kunne spise sig mæt uden døde dyr. Denne aften vil der være besøg fra Flemming Hermansen fra Allergikompagniet. Han vil fortælle om sammenhængen mellem kost og allergi. Læs videre VEGETARAFTEN PÅ BASIS AF RODFRUGTER – og besøg fra Allergikompagniet