Kategoriarkiv: Forbrug

HENSYNSDIPLOM INDDRAGET

I juli 2011 fik Kebab Time på Taastrup Hovedgade udleveret et hensynsdiplom fordi de – modsat mange andre pizzariaerer – ikke delte reklamer ud til postkasser hvor der stod “Reklamer – nej tak”.

Dette diplom blev den 20. februar 2012 inddraget igen. Inddragelsen er begrundet i at de fredag den 17. februar havde delt reklamer ud, der også var landet i “Reklamer – nej tak”-postkasser. Læs videre HENSYNSDIPLOM INDDRAGET

TAK FORDI DU RESPEKTERER “REKLAMER NEJ TAK”

– Du skal have tak fordi du er stoppet med at stikke reklamer ind i postkasser,  hvor der står ”Reklamer – nej tak ” på. Det var Muammer Celim, Cowboy Sandwich Bar der fik et særligt hensynsbevis fra Miljø- og EnergiCentret.

Det hænger sammen med at de i Miljø og EnergiCenteret gennem det sidste halve år har kørt en kampagne for at ”Reklamer nej tak SKAL respekteres”. Læs videre TAK FORDI DU RESPEKTERER “REKLAMER NEJ TAK”

Førstehjælp til at undgå reklamer

Hver hustand smider ca. 50 kg ud årligt.

Det er jo en frygtelig masse resoursespild som faktisk er meget let at slippe af med og uden at du behøver at gå glip af de mange tilbud. Vi vil godt hjælpe dig til at undgå dem.

Her under følger en række link til internetsider hvor du hurtigt, let og overskueligt kan læse dine tilbudsaviser og oven i købet få en søgefunktion plus mulighed for at lave indkøbslister med mere. Læs videre Førstehjælp til at undgå reklamer