Kategoriarkiv: Afholdte markeder

AnneMad og anden mad

Der var trængsel omkring boden hvor Anne Hjernøe (AnneMad) fortalte om god mad og gode råvarer, da der lørdag den 22. juni var Farmers Market  i pladsen foran Biblioteket i Taastrup.

Bagefter var der smagsprøver som faldt ud positivt ud blandt et ellers kritisk publikum, og der var flere der efterspurgte opskrifterne.  Her lovede AnneMad at man efterfølgende ville kunne få opskrifterne via Miljø- og EnergiCentret. Opskrifterne kan downloades her: Opskrifter – Anne Hjernøe. Læs videre AnneMad og anden mad

FØRSTE AF 10 MARKEDER ÅBNET

Så startede den 6. sæson for Farmers Market med borgmestertale og flagalle på Hovedgaden. Kun én ting manglende: det gode solskinsvejr.
Michael Ziegler startede med at rose de tre arrangører Taastrup Bymidte, Lions Club og Miljø- og EnergiCentret:
– Jeg har altid været misundelig når jeg har været i andre byer der har markeder. Det er jeg ikke mere. Jeg er stolt af vores marked her, som nu oven i købet har udvidet fra 6 til 10 gange med spændende boder med kvalitetsvarer.
I øvrigt kunne borgmesteren berolige de mange Taastrup-borgere med at der nu inden for 2-4 uger kommer en afgørelse vedrørende belægningen på Taastrup Hovedgade, der ved samme lejlighed kunne fejre sine 7 år som renoveret hovedgade.
Et efter omstændighederne fint fremmøde viste at Høje-Taastrup borgerne støtter op om markedet, selvom det var noget svært idet regnen blandede flere gange i løbet af de fire timer markedet varede.
– Vi er startet stille med kun 14 boder, men næste gang bliver vi i hvert fald 18 boder lover en tilfreds medarrangør Knud Anker Iversen fra Miljø- og EnergiCentret.
Næste Farmers Market er lørdag den 12. maj.

 

Nedenfor billeder fra markedet:

Borgemsteren havde megafon med og sparede dermed at vi skulle opstille højttaleranlæg.

 

Og så skyllede det ned og væk fra gæsterne.

 

Michael Jacobsen fra Den Ny Vinhandel havde godt med besøg ved lakridsboden.

 

To skønne trofaste kvinder som brænder for økologiske kvalitetsolier.

 

Delikat Pølser havde smagsprøver på krydrede kvalitetspølser.

 

Salina Mohair gør sig i såvel gede-,fårepølser som i kvalitetsuldprodukter.

 

Der var mulighed for at købe sandwich med ost og pølser fra Markedet i Miljø- og EnergiCentrets bod.