Åbent hus hos Høje Taastrup Fjernvarme

Der har et par gange i februar måned været åbent hus hos Fjernvarmen i Taastrup, hvor interesserede borgere kunne få svar på spørgsmål vedr. årsopgørelse, returtemperaturtarif og gode råd og vejledning om egne varmeanlæg. Mere end 140 borgere har været forbi Fjernvarmen. Selskabets direktør og tekniske chef har deltaget ved begge arrangementer til at svare på generelle spørgsmål. Billederne nedenfor taler vist for sig selv.

 

Endnu en vellykket veganeraften i Paraplyen

Onsdag den 28/2 kunne man spise sig mæt i italiensk vegansk Minestronesuppe, med dejlig pesto og hjemmebagt brød til. Paraplyen var vært og 17 tilmeldte trodsede kulden. Inge Aasmul sørgede for italiensk musik under middagen i form af Pavarotti. Henning sang for inden vi tog for os af retterne. Til dessert var der vegansk chokoladekage og mandelkage med både vegansk og alm. flødeskum til.

Marts måned byder på veganske påskeretter onsdag den 28/3 klokken 18.00. Næste gang får vi besøg af Veganer.nu, som vil vise et mindre diasshow omkring deres betragtninger vedr. det at spise vegansk.

Tilmelding kan ske til kai@mec-ht.dk. Pris pr. person 40,-.