MARKANT FLERE BØRN TILMELDT CYKELKAMPAGNE

Markant flere klasser i Høje-Taastrup er på nuværende tidspunkt tilmeldt Alle Børn Cykler kampagnen. Det er en kampagne der har til formål at understøtte at børnene vænnes til at bruge cyklen til og fra skolen. Den gennemføres over hele landet i perioden den 3. – 16. september og plejer at have langt over 100.000 børn som deltagere. Læs videre MARKANT FLERE BØRN TILMELDT CYKELKAMPAGNE

At slå med le

Vi skal passe godt på naturen og kan vi passe bedre på den ved at slå med le, så gør vi det. Sådan er devisen i Danmarks Naturfredningsforening, der har gennemført en række høslet-arrangementer rundt omkring i landet. Således nu også i Høje-Taastrup hvor der tirsdag den 17. juli kl. 16.30-18.30 er et ”slå med le”-arrangementet i Permahaven på Tingstedvej 41. Læs videre At slå med le

Så fik vi fejret Solveig

Onsdag den 27/6 var en festlig dag på MEC, hvor vi fejrede Solveig i anledning af at hun snart fylder 80. Mange var mødt op for at fejre hende, og vi nød de flotte lagkager, som Heidi og Kirsten havde kreeret i dagens anledning. Receptionen åbnede med en flot tale fra Centerchefen til Solveig, og efterfølgende blev der budt på kaffe og kage foran MEC. Solveig havde en skøn dag og hun nød at være midtpunkt. Billeder fra dagen kan ses herunder.

 

Solveig Hansen fylder 80 år – kom og vær med til at fejre hende:-)

Onsdag den 27/6 fejrer vi Solveig på MEC. Hun er altid smilende og venlig mod alle, der træder ind af døren hos os. Solveig har været med på MEC siden 1995, og hun regner med at være med de næste 20 år også. Hun er altid hjælpsom og hun sørger for at passe pakkeshop, telefon og så tager hun opvasken, dagligt.

Vi vil rigtig gerne fejre hende onsdag den 27/6 mellem 14.00 og 16.00 og vi håber at rigtig mange, som kender hende vil lægge vejen forbi og fejre hende. Hun fylder faktisk først 80 den 25. juli, men da mange af os er på ferie i juli, har vi rykket fejringen frem.

 

Store Cykeldag på Vestegnen

På en dejlig varm søndag har vi fået afviklet Store Cykeldag på Vestegnen. Omkring 20 glade cyklister mødte op og havde en fin tur på knap 21. km. Turen blev skudt i gang af formanden for Plan- og Miljøudvalget, Peter Faarbæk, som delte ud af sine erfaringer med en elcykel. Han er så glad for sin elcykel og i sommerhalvåret cykler han til og fra sit arbejde i Kbh. på sin cykel. Christina Saadbye, Cyklistforbundet sørgede for at alle kom godt afsted og efter endt cykeltur var der pølser og brød i Miljø- og Energicentret.

Tina Faber stod for forplejning gennem dagen og der var kaffe, vand og frugt til alle. Alle havde en god tur, og der blev lejlighed til at se på trætrolde og besøge Hakkemosen. Billeder fra dagen kan ses herunder. Næste år vil vi prøve at få Store Cykeldag til at være en del af Kultur ugen.i Taastrup.