Første tyndfilms-solcelle-anlæg i Høje-Taastrup

For første gang vil man i Høje-Taastrup kunne se og høre nærmere om tyndfilms-solcelle-anlæg – ovenikøbet lagt op af en lokal elinstallatør – Boris Hansen på Rugvænget i Taastrup.

Anlægget er lagt op hos Jørn Erik Larsen på Rødhøjgårdsvej 9. Om det siger el-installatøren:

Tyndfilm har den fordel at det er særligt effektive selv i diffust lys og samtidig ikke er så følsomme over for skygger som gængse paneler. Samtidig får man ved valget af tyndfilms paneler et utroligt smukt panelt, eneste ulempe er at der skal lidt flere paneler til så taget skal nødvendigvis være velegnet til det.

Kunden på Rødhøjgårdsvej har et særdeles velegnet tag, hvor der er plads til 42 paneler alt i alt hvilket resulterer i et 6090 Wp anlæg.

Panelerne er af mærket Solar Frontier der på nuværende tidspunkt er det bedste masse-producerede tyndfilmspanel på markedet. Inverteren er af mærket Danfoss.

Da et tyndfilmsanlæg er noget større er det også mere tidskrævende at montere, alt i alt var vi godt 2½-3 dage om selve monteringen. Efter modtaget bestilling fra kunden blev anlægget leveret og monteret ugen efter. Dette gør sig gældende ved alle vore anlægstyper; en kort leveringstid og tilmed ingen kontant udbetaling eller forudbetaling.

Man kan læse yderligere og se billeder her.