Status fra en have under omlægning

Lone Haagensen, Lavendelvej 6 i Høje Taastrup lagde have til da MEC i august havde inspirationsaften omkring omlægning af en parcelhushave til større selvforsyning.

I en status den 19.9. 2012 skriver hun:Jeg havde den glæde at have besøg af Linda Noack, her i min have.Jeg har nu fulgt hendes inspirerende råd, og flyttet rundt på Hostabedet samt mit urtebed. Dette har jeg allerede glæde af.

Jeg har fjernet nogle planter som ikke bidrog til spiseligt og sat følgende: Hindbær-solbær-stikklesbær, tranebær og tyttebær og brombær og blåbær. Så jeg glæder mig til at høste til næste år.

Jeg mangler så nu at bygge kasserne til køkkenhaven, er lige ved at undersøge hvilken træsort jeg skal bruge her til.
Endelig har jeg købt fuglehus oppe hos jer, som også er sat op sammen med diverse beholdere til mad til fuglelivet i vinter.
Det var status for min omlægning efter Lindas gode vejledning m.m.

Ønsker andre en lignende konkret vejledning der fører til at haven bliver mere selvforsynende kontakter man os i MEC og vi formidler kontakt til vores dygtige have-ekspert Aiah Noack (tidl. Linda). Skriv til mec@mec-ht.dk eller ring tlf. 43 30 42 00.