Aflever din gamle mobil i MEC

MEC har indgået et samarbejde med Børneulykkesfonden.

De  modtager alle brugte mobil telefoner, og sørger for at de går til et godt formål. Nemlig støtte af Børneulykkesfonden.

For det første, så har vi danskere mange mobiler der bare ligger og samler støv. Og jo før du afleverer denne til genbrug, jo mere værdifuld er den faktisk.

Det er også meget bedre at aflevere den til genbrug, idet der er mange naturskadelige dele i mobilerne.

Dem som har en værdi stadig, vil give 20 til 40 kr til støtte af Børneulykkesfonden. Det vil blandt andet støtte projektet om udlevering af refleksveste til alle danske børnehaver for at sikre, at de er synlige i trafikken, når de er på tur.

Dem som ikke har andet end ren genbrugsværdi, vil blive afleveret til genbrug og gå til at et træ bliver plantet for hver mobil indleveret.

Så på begge måder vil du støtte og skåne miljøet.

 

Hvad arbejder Børneulykkesfonden for?

Børneulykkesfonden, er en fond der arbejder for at gøre Danmark til et mere sikkert sted for vores børn. De arbejder for at vi bliver mere opmærksomme på hvad der er de største farer, og hvad vi kan gøre for at forbedre sikkerheden i dagligdagen. Fokus er på sikkerhed både i institutionerne, skolerne, hjemmet, trafikken, og i leg og idræt. Læs nærmere på www.borneulykkesfonden.dk.