Kig op når du besøger os

Når du besøger os i Miljø- og EnergiCentret skal du passere vores vindfang. Her vil vi opfordre dig til at stoppe op og kigge op. I loftet er der 8 små pærer. Kigger du ekstra efter vil du bemærke at det er 8 forskellige pærer som lyser lidt forskelligt.

Vi har nemlig indrettet vores vindfang som et demonstration af 8 forskellige typer at LED-lys. Meningen af at besøgende skal kunne blive nysgerrige på den meget energivenlige belysning som LED-pærer er. Her kan man få et flot lys kun med brug af 3-5 watt. Der er tale om et mindre energiforbrug end traditionelle lavenergipærer, og lys i en bedre kvalitet og holdbarhed. 

Man kan på glasvæggen se et opslag der fortæller lidt om de forskellige pærer, der alle er nummerede. 

Ønsker man at afprøve forskellige LED-pærer hjemme i stuen, kan man låne vores LED-pære-kuffert, der består af 10 forskellige typer af pærer (depositum 500 kr).

Belysningen og udlånskufferten er etableret i samarbejde med Prolys i Albertslund.