Overvældende interesse gør MEC til salgssted for LED-lys

Miljø- og EnergiCentrets bestyrelse har besluttet at vi skal være forhandlersted for de 10 mest populære LED-pærer fra vores samarbejdspartner Prolys. Aftalen blev etableret i kølvandet på et overvældende velbesøgt informationsarrangement om LED-belysning som vi afholdt lørdag den 12. november.– Når vi indgår en samarbejdsaftale med Prolys hænger det sammen med at vi vurderer indehaveren Mike Hjorth Andersen som yderst seriøs, grundig og meget engageret i sin tilgang til LED-lys, fortæller Pia Gade fra centret. Andersen har et stærkt fokus på at hans produkter skal være kvalitetslys. Derudover følger han meget med i den meget hurtige udvikling der sker på området.

Samarbejdet indebærer at kunder i MEC vil kunne komme og se hvordan pærerne lyser før de køber dem, og at de vil kunne vælge mellem de mest populære LED-pærer og således spare forsendelsesomkostningerne i forhold til at de køber dem direkte hos Prolys på nettet.

Derudover udlåner MEC en kuffert med LED-pærer således at  man kan have pærerne med hjem (mod depositum på 500 kr) for der at tjekke hvordan pærerne virker i praksis.

Det er Pia Gade der har hovedansvaret for LED-lys-salget i MEC. Her præsenterer hun to forskellige typer af LED-pærer.