Førstehjælp til at undgå reklamer

Hver hustand smider ca. 50 kg ud årligt.

Det er jo en frygtelig masse resoursespild som faktisk er meget let at slippe af med og uden at du behøver at gå glip af de mange tilbud. Vi vil godt hjælpe dig til at undgå dem.

Her under følger en række link til internetsider hvor du hurtigt, let og overskueligt kan læse dine tilbudsaviser og oven i købet få en søgefunktion plus mulighed for at lave indkøbslister med mere.

http://www.minreklame.dk

 

http://www.tilbudonline.dk/

 

http://www.tilbudsugen.dk/

 

Når man nu forhåbentlig så har fået mod på at spare miljøet for en masse co2 udslip så følger her en lille guide og link til hvordan man tilmelder sig ”Reklamer – Nej tak”

Man kan tilmelde sig ”Reklamer – Nej tak” på 2 måder, den ene digitalt den anden via en tilmeldingsblanket som man kan få på posthuset.

 

Den første metode kræver at du har enten ”digital signatur”, ”Net-id” eller ”Fælles pinkode”

hvis du har det tager det ikke mere end 10 min man skal oprette en profil på ”E-posthuset”

der efter er man 2 museklik fra at have tilmeldt sig.

 

Link til postdanmark :http://www.postdanmark.dk/contentfull.dk?content=/cms/da-dk/eposthuset/postservices/ingen_reklamer_tak.htm&menufile=/cms/da-dk/menufiles/ekom_open_menu.xml〈=dk

 

Hvis man ikke er den store til at jonglere rundt i IT-junglen så er altid mulighed for at få hjælp af en god ven eller komme ned til Miljø og energicentret så skal vi nok hjælpe.

Den anden med tilmeldingsblanket er også lige til det kræver bare at du har et pas, sundhedskort, dåbsattest, kørekort eller bankernes ID-kort med som legitimation.

 

Efter et stykke tid modtager du så et blåt klistermærke med teksten ”Reklamer – Nej tak”

 

19,5% af befolkningen har et ”Reklamer – Nej tak” skilt.

 

Udover ”Reklamer – Nej tak” ordningen findes der også mulighed for at tilmelde sig en ”Reklamer og gratis aviser – Nej tak” så man heller ikke modtager lokale ugeaviser, eventuelle gratis aviser, aftenskolekataloger og telefonbøger.