Høje-Taastrup kommunes mest cykelvenlige arbejdsplads

45 virksomheder i Høje-Taastrup kommune er med i Vi Cykler til Arbejde konkurrencen der løber i hele maj måned – men hvilken virksomhed er den mest cykelvenlige? Det skal en spørgeundersøgelse afklare.

De 45 holdkaptajner opfordres til at svare på vedlagte spørgeskema og returnere det til Miljø- og Energicentret på  mec@mec-ht.dk   inden 5. juni. Er der virksomheder der har en god cykelvenlig profil, men ikke er med i Vi Cykler til Arbejde, er man også velkommen til at deltage i konkurrencen.

Den virksomhed der har de bedste vilkår for de cyklende medarbejdere vil vinde en litografi af Henry Heerup til ophængning på en central placering på arbejdspladsen.

Inden udgangen af  juni vil vindervirksomheden få overrakt præmien.

En lignende konkurrence gennemføres i de fire øvrige kommunen i Vestegnens Cyklistforbund.

Man kan læs nærmere om kampagnen på www.vcta.dk.

Vestegnen afdeling Cykel arbejdsplads 2013