Vellykket byttemarked

Årets første byttemarked  i Taaastrup forgik i dejligt solskinsvejr lørdag den 15. juni på pladsen foran Miljø- og EnergiCentret. Et loppemarked hvor man kan handle uden at have penge med – kun overskudsting.

Et byttemarked et egentlig meget enkelte.Du finder noget brugbart derhjemme, som du bare ikke selv bruger mere. Det tager du med og giver det til byttemarkedet, som fordeler det i den rette kategori (tøj, elektronik, køkkenudstyr, bøger, legetøj, …). Når det er sket så finder du noget som du godt kunne tænke dig og tager dem med hjem.

De er altså mulighed for at ”handle” uden at skulle have penge op af lommen, som hun siger.

Om markedet fortæller Tanja Mandell:

– Vi havde rigtig mange kunder i det hele taget og der var flere end forventet, der havde byttevarer med, eller hentede byttevarer senere. Mange mennesker blev glade for de ting de fandt og der var en del der syntes at ideen var rigtig god. Der blev også spurgt til hvornår det finder sted næste gang. Det var dejlig at se så mange lykkelige mennesker.
Heidi og Kirsten passede butikken. Aage kan vi ikke undvære næste gang. Han var rigtig god at have med.
Der holdes nyt byttemarked på pladsen foran Miljø- og EnergiCentret lørdag den 17.august kl. 10 til 13.

IMG_4848