HØFF, HØFF hurra

Høje Taastrup har fået sit eget økologiske fødevarefællesskab. I daglig tale HØFF, der står for Hedehusene/Taastrup Økologiske Fødevarefællesskab.  

Fødselen har ikke været helt nem, idet det i første omgang ikke var muligt at finde en, der ville tage sig af regnskaberne og således ugentligt sørge for at holde styr på medlemmernes indbetaling til anskaffelse af de friske grøntsager. Det er imidlertid lykkedes idet Heidi Ammitzbøll, der dagligt arbejder i Miljø- og EnergiCentret, meldte sig.

Sammen med hende består bestyrelsen af Rene Mandell (formand) og de menige medlemmer Mia Bendix Tønnesen, Mette Vestergaard og Volkere Nitz.

De første grøntsagsposer vil være til fordeling i starten af juli. Der er plads til flere der godt vil have andel i   grøntsagerne som distribueres via et samarbejde med Fødevarefællesskabet i Roskilde.  Er man interesseret i at være med så skal man skrive til hoff.formand@yahoo.dk eller ringe til: 4054 6850 for at høre nærmere.

Man vil i øvrigt kunne møde repræsentanter fra Fødevarefællesskabet på den Vedvarende Energis dag, der holdes på lørdag på pladsen foran Hedehusene Station kl. 10 til 13.

Høff reklame