Dramatisk meget skidt

Ca. 300 kg skidt samlet på 1 ½ time af fem folk. Det er status efter at en lille Ren By-gruppe i torsdags gik til den på bagsiden af volden langs Hveen Boulevard i Høje Taastrup. Det var en syndflod af skidt der mødte folkene: fire gamle døre, masser af papkasser, et cykellig, en computerskærm, masser af dåser og så ellers alt muligt andet efterladt. Det meste havde ligget der lang tid, så Ren By-folkene har et håb om at det ikke mere vil være ”skidt-der-tiltrækker-mere-skidt” her.

Tidligere samme dag gik tre mand til den i Fløng hvor de samlede 5 sække.

Ren By initiativet henvender sig til alle der indigneres over at der stadig er folk der tror naturen er en losseplads. Alle kan være med. Man møder bare op på det angivne mødested og får så udleveret indsamlingsudstyr og går så til den i 1 ½ time. God motion ca. 10.000 skridt.

Næste aktion foregår torsdag den 25. juli. Hvor det sker vil man kunne orientere sig om via Miljø- og EnergiCentret, tlf. 43 30 42 00 eller mec@mec-ht.dk en uge før aktionen.

Det lå der bare - masser af affald.
Det lå der bare – masser af affald.
Det meste af holdet ved en af bunkerne.
Det meste af holdet ved en af bunkerne.
Og her en anden bunke incl. et cykelstel.
Og her en anden bunke incl. et cykelstel.