Bliv klogere på udendørs LED-belysning

Er tiden inde til, at boligafdelingens udendørs belysning ændres til LED-lys, så man kan nedsætte energiforbruget og CO2-udledningen? Hvad skal man være opmærksom på?

Det er nogle af de spørgsmål, aktive boligforeninger kan blive klogere på, når Grønt Boligforum arrangerer en udflugt til Doll Green Lab i Albertslund. Det sker torsdag den 5. februar kl. 17-19 i et demonstrationscenter, hvor man kan se forskellige typer udendørs LED-belysning.

Formålet er at blive klædt bedre på, når man skal beslutte, hvad der skal erstatte den belysning, som man i dag har i forbindelse med sine boliger. Det skal være tryghedsskabende, energibesparende, smukt og ikke for dyrt.

Der bliver lejlighed til at stille flere spørgsmål, så man får det fornødne grundlag til at beslutte, hvordan den fremtidige belysning skal være.

Arrangementet starter med en generel introduktion til udendørs LED-belysning i besøgscentret, og bagefter er der mulighed for at se på forskellige typer belysning på de 9,5 km hvor der er opsat LED-gadebelysning.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest den  31. januar. Tilmelding sker til Miljø- og Energicentret på mec@mec-ht.dk  eller telefon 43 30 42 00.

Grønt Boligforum er et netværk af boligforeninger i Høje-Taastrup Kommune med fokus på miljø, energi og klima. Netværket er led i Høje-Taastrup Kommunes projekt ”Høje-Taastrup Going Green”, som med støtte fra Energistyrelsen skal vise, hvordan en almindelig kommune kan understøtte en endnu hurtigere omstilling til en fossilfri energiforsyning inden for el-, varme- og transport.

LED-gadelys