DYRK I EN ANDENS HAVE

– Huset er godt nok, men vi flytter altså for vi kan ikke overkomme haven. Sådan kunne meldingen være fra en der ville kunne profitere af Miljø- og EnergiCentrets seneste ”dating-service”. Det går ud på at linke de, der har jord som de af en eller anden grund ikke orker at passe, med folk, der bor i lejlighed og som gerne vil have jord under neglene.

–       Vi har haft held med før at finde et godt match idet en familie fra Blåkilde blev linket med en haveejer på Strongvej, fortæller Knud Anker Iversen. Men det er nu ikke lige nemt altid da det godt kan være grænseoverskridende at have fremmede mennesker der arbejder i ens egen have. Derfor fungerer vi som mellemled og sikrer at haveejeren og havedyrkeren får mulighed for stille og roligt at mødes. Her skal de så finde ud af at forventningsafstemme, og er foreventningerne for forskellige, går man bare hver til sit.

Ideen med ”Have-dating” har vi ikke fundet på. Den er tyvstjålet fra London hvor det er lykkedes i flere tilfælde at få lavet holdbare aftaler.

Har man en have som man ikke magter kan man kontakte Miljø- og EnergiCentret ligesom folk der gerne vil have mulighed for at dyrke egne grøntsager men som ikke har jord. Kontakten kan ske via mail mec@mec-ht.dk eller på tlf. 43 30 42 00.VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W

Det er bedre der dyrkes grøntsager i haven af en anden, end at haven går i forfald. Det er filosofien bag et havedating-tilbud som Miljø- og EnergiCentret står bag.