Lidt sløvt marked

Farmers market den 16. maj var mere sløvt end normalt. Vejret var temmelig køligt og så var flere ude af byen end normalt – enten fordi de holdt Kristi Himmelfarts ferie eller fordi de var til konfirmation.

Alligevel var der tale om et jævnt pænt besøgt marked. Ikke mindst gæsteboden fra foreningen Norden trak opmærksom med deres lille udstilling med grønlandsk kunsthåndværk og så muligheden for at smage på en grønlandsk specialitet af en suppe.

De gode folk lovede at ville komme igen ved et senere marked.

Vestegnens økologiske netværk var også pænt besøgt idet flere Taastrupborgere har taget ideen med den opskrifts-doserede friskmalede korn til mel til sig. Også de vil være at møde ved et senere marked.

Den Grønne Verden, som arrangørerne havde glædet sig til, kom desværre ikke. De havde for lidt at byde på så tidligt på sæsonen.

Alle ser frem til næste marked, idet det vil være her at de friske jordbær og nyopgravede kartofler bliver introduceret. Næste marked er lørdag den 20. juni.

Se billeder fra dagen nedenfor.

IMG_0378 IMG_0379 IMG_0380 IMG_0381 IMG_0382 IMG_0383 IMG_0384
IMG_0386
IMG_0388IMG_0389