Minimesse om energibesparelser i private etageboliger

Høje-Taastrup Rådhus er den 24. september 2015 rammen om en messe, der tilbyder inspiration og ny viden om energibesparelser i etageejendomme.

Torsdag den 24. september kl. 16-19 holdes en mini-messe på Høje-Taastrup Rådhus, Bygaden 2, Høje Taastrup, med fokus på, hvad man i etagebyggerier – særlig i ejerlejligheder – vil kunne gøre for at begrænse energiforbruget og øge komforten.

Ejerforeningen Gadevangs energikonsulent John Heikendorf vil være tilstede for at svare på spørgsmål og rådgive. Der vil også være mulighed for at hilse på kyndige folk fra Danfoss, der fortæller om de nyeste radiatorventiler, der kan styre energiforbruget bedre end tidligere.

Øland vil have en bod med fokus på trykstyret udsugning i lejligheden – udsug, der skulle være mere effektivt og samtidig energibesparende. De vil også have et afsnit om boligventilation, der nu er blevet tilskudsberettiget.

Der vil også være noget om, hvad der kan spares ved at købe de rigtige hvidevarer, og der vil være en stand med LED-lys og lidt om udviklingen på dette marked. I dag er 4-generations LED kommet på markedet med bedre priser og meget bedre farvegengivelse.

Energitjenesten vil fortælle om mulighederne for at indgå en energispareaftale mellem kommunen og boligafdelingen – herunder oplyse om mulighederne for at realisere vandbesparelser.

Og endelig vil der være en lille cafe, hvor man kan få kaffe og en generel snak om mulighederne for energibesparelser.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Det er ejerforeningen Gadevang, der har taget initiativ til arrangementet, som finder sted i samarbejde med projektet “Høje-Taastrup Going Green” og Klimasekretariatet i Høje-Taastrup Kommune.