Musik på årets sidste Farmers Market

På lørdag den 26. september er der årets sidste Farmers Market. Som sædvanlig kl. 10 til 14 på pladsen foran biblioteket på Taastrup Hovedgade 88.  I den anledning er det lykkedes arrangørerne at få musik på markedet, idet elever fra Høje-Taastrup Musikskole vil optræde fra kl. 11 hvor de spiller nogle folkemelodier og noget let klassisk.

Så er det lykkedes at få den lokale diætist og kogebogsforfatter Hanne Juul til at komme. Hun har senest udgivet bogen ”Diætistens Low Carb” og tidligere – sammen med lægen Bjarne Stigsby – ”Spis dig rask”. Udover at hun har sine to kogebøger med, vil hun også foretage gratis bodyanalyser (fedtprocent, muskelmasse, vægt, BMI, metabolisk alder mm).

Markedet vil denne gang være helt uden biler idet hverken Osteknud, Mayas fiskebil eller Skærslipperen har kunnet komme.

Årets sidste marked vil være intimt med bagerbrød, øl, lakrids, pølser, friskkværnet mel, lokal honning, kage, kaffe og madder m.v.. Denne gang bliver der igen mulighed for at hilse på Hobbydrejeren Gorm Bluhme der vil præsentere sine træprodukter ligesom man kan få en snak om livet og døden med den lokale bedemand.

– Et lidt usædvanligt marked, men det kan faktisk godt ende med at blive en hyggelig afslutning på den 9. markedssæson, som arrangørerne fra Bymidten, Lions Club og Miljø- og EnergiCentret fastslår.

Deltagerliste sept-2-2015

Den lokale diætist og kogebogsforfatter Hanne Juul vil man kunne møde på markedet.
Den lokale diætist og kogebogsforfatter Hanne Juul vil man kunne møde på markedet.