DE MANGE OPGAVER VÆLTER OS

I september var reparationsværkstedet i Miljø- og Energicentret på landsdækkende TV gennem Pengemagasinet på DR1.

I tiden derefter vælttede det så ind med opgaver.

– Vi havde håbet vi kunne klare det fordi der også kom flere folk, som godt vil hjælpe os med at reparere, siger Ejner Stutemeyer der er ansvarlig for værkstedet. Vi må bare se i øjnene at vi kan ikke få tingene klar lige så hurtigt som de kommer ind. Vi bliver faktisk stressede af at se at der ikke tyndes ud på hylderne.

Derfor har vi besluttet at stoppe for modtagelse af flere ting til reparation – stort som småt – frem til jul. Vi vil gerne komme i bund med de næsten 100 reparationer der venter på os.

Det samme gælder for symaskiner hvor John Pallesen, der er pensionist, er alene om opgaverne. Også her hober opgaverne sig op, og også han vil gerne kunne se at der sker noget på hylderne.

Det er dog muligt at komme på venteliste således at man kontaktes når reparatørerne er kommet så langt. Ønsker man at komme på venteliste skal man skrive til mec@mec-ht.dk med angivelse af hvad det er for et produkt og hvad der er galt med det.

– Vi er glade for at der er så mange der godt vil have ting repareret og arbejder derfor for at der er flere der kaster sig over opgaven. Der er tilsyneladende mange mennesker som er trætte af ”Brug og kassér-mentaliteten”, slutter Stutemeyer.

Aage Andersen der er frivillig på reparationsværkstedet står her ved hylderne der bugner af opgaver.
Aage Andersen, der er frivillig på reparationsværkstedet, står her ved hylderne, der bugner af opgaver.