Udvidet hjemmeservice fra MEC

Vi har i MEC nu fået en ny reparationsservice, nemlig Toms hjemmeservice. Tom Christensen har mulighed for at tage hjem til folk og reparere større ting, som det ikke er muligt at transportere til MEC. Det kan være hæve-sænke-bord, kompostkværn, elektrisk sav o.l.  Er man handicappet eller uden bil kan han også hente til reparation i MEC. 

Han vil også kunne lokkes til at kigge på hårde-hvide-varer, men først når en autoriseret reparatør har afvist at det kan betale sig at udføre reparationen.

Reparatører i hovedstadsområdet kan du finde her.

Det koster 200 kr. ( incl. moms ) + kørsel  3,70 kr. pr km fra hjem ( Solrød ) og retur, at få Tom ud og undersøge problemet. Afklares/klares problemet inden for en time, faktueres ikke yderligere. Herefter aftales nærmere med kunden.

Vi har også i MEC en anden udadgående service, nemlig IT-hjemmeservice, hvor Claus Petersen rykker ud inden for Høje-Taastrup og hjælper med hjælp til primært stationære PCere og til indstilling af TV. Her er prisen 200 kr for et besøg og 200 kr for hver påbegyndt time.

Er det udenfor kommunegrænsen kan Toms hjemmeservice også træde til her.

Ønsker du at gøre brug af den ene eller anden form for hjemmeservice skriver du her (mec@mec-ht.dk) med angivelse af problem og hvor og hvordan  vi finder “skadelidte”.

Toms hjemmeservice1