Store cykeldag

Søndag den 12.6. kl. 10 arrangerer Cyklistforbundet på Vestegnen, sammen med Høje-Taastrup kommune, deres bidrag i den landsdækkende ”Store Cykeldag”.

Turen starter, som tidligere år, fra Rådhuset på Bygaden 2. Denne gang vil det være Parkchef Claus Dahl, der cykler i spidsen. Ruten ligger helt klar fra starten. Det er nemlig halv-maraton-ruten på 21 km hvor man kommer rundt til en række fine destinationer såsom Hakkemosen, Snubbekorsskoven, Vridsløsemagle og Selsmosesøen. Der vil være en række stop undervejs hvor Claus Dahl kort vil fortælle om stederne.

Claus Dahl har oprindeligt været med i udformningen og beskrivelsen af maraton-ruterne.

Der vil være tale om en familievenlig cykeltur i et overskueligt tempo. Som særligt inviterede er den lokale tandemklub. Der er gratis adgang og frugt og juice til de første 50 deltagere. Man møder bare op.

Bemærk vennerne fra Tandemklubben danner bagtrop.
Bemærk vennerne fra Tandemklubben danner bagtrop.