Skidt nok

Ikke færre end 16 sække fik 7 frivillige affaldsindsamlere skaffet da Ren By-initiativet havde sit sidste affaldsraid med udgangspunkt i parkeringspladsen på Baldersbuen i Hedehusene. Det er et sted, hvor østeuropæiske chauffører holder pause.

De var i dialog med flere af chaufførerne – så godt sproget nu tillod det. Alle var de bekendte med problemet med affaldsmængderne som nogle chauffører, men ingen af de tilstedeværende,  mener at kunne kaste ud af vinduet.

Ren By gruppen lovede at gå videre til kommunen med ønsket om en større container som alle kunne se. Så skulle der – ifølge chaufførerne – være større chance for at man ikke vil kunne finde så store mængder skidt i naturen.

Lørdag den 3. december kl. 12  er der en times affaldraid med udgangspunkt i Miljø- og EnergiCentret på Høje Taastrup Bouelvard 54. Denne indsats slutter af med at deltagerne får en julefrokost. Dette arrangement henvender sig til alle der har bidraget en eller flere gange i årets løb.

Tilmelding sker til mec@mec-ht.dk.

En af chaufførerne fra Letland viste frem en beholder han har i bilen til affald. Affald han ikke kunne drømme om at smide i naturen. Den samme chauffør hjalp iøvrigt Ren By –gruppen med at samle affald.
En af chaufførerne fra Letland viste frem en beholder han har i bilen til affald. Affald han ikke kunne drømme om at smide i naturen. Den samme chauffør hjalp iøvrigt Ren By –gruppen med at samle affald.

 

 

Det indsamlede affald sørger kommunens driftby for bliver afhentet dagen efter.
Det indsamlede affald sørger kommunens driftby for bliver afhentet dagen efter.