Billig iPhone-reparation i Miljø- og Energicentret

Nu kan man indlevere iPhones til reparation i Miljø- og EnergiCentret  og lave aftale om at få den repareret på få timer. Det kan f.eks. være, hvis skærmen/glasset er gået i stykker efter et uheldigt tab af telefonen. Skal reservedel bestilles hjem til reparationen, kan man vente med at indlevere sit produkt, indtil reservedelen efter få dage er hjemme. Således behøver man aldrig at undvære sin iPhone i mere end få timer.

Dette nye tiltag hænger sammen med at vi har lavet en aftale med Martin Rune Kristensen der, udover sine jurastudier, har kastet sig over at reparere iPhones. Han har tidligere repareret iPhones. Da han nu reparerer som en bibeskæftigelse, kan omkostningerne holdes nede.

Han påtager sig at skifte skærmen/glasset, ordne ”home”-knappen, front-kameraet, højtaler og mikrofon samt ladestik.

Ordningen foregår således at de uheldige iPhone-ejere kontakter Miljø- og EnergiCentret med informationer. Kunden bliver derefter kontaktet af reparatøren personligt og der laves præcis aftale af aflevering, betaling og afhentning

Det er første gang vi forsøger os med at have en aftale med en ekstern reparatør. Vi påtager os kan at sikre formidlingen, men overlader ellers resten til at være en relation mellem kunde og reparatør. Der er tale om en helt lokal reparatør, som vi kan se i øjnene, og som vi har tillid til.

Se prislisten her: Prisliste pr. 9 januar 2017

Martin Rune kristiansen-2