Generalforsamling i Cyklistforbundet på Vestegnen

Torsdag den 9. februar afholder Dansk Cyklist­for­bund på Vestegnen sin ordinære general­forsamling.

Generalforsamlingen, der holdes på VUC på Gymnasievej 10 i Albertslund har elcykler som tema.

Fra kl. 16-17 vil der være mulighed for selv at teste en elcykel. Det sker i samarbejde med den lokale cykelforhandler Bike&Co, der vil være tilstede med tre elcykler.

Kl. 17-18.30 vil forskellige folk formidle erfaringer med elcykler.

Kl. 18.30-19 er der en let anretning og fra kl. 19 er der ordinær generalforsamling.

På selve generalforsamlingen vil formanden Mogens Sørensen for sidste gang aflevere bestyrelsens beret­ning for årets gang. Han har meget klart tilkendegivet at han ønsker at stoppe.

Som ny formand foreslår bestyrelsen næst­formand  Christina Gylling Saadbye, der har meldt sig klar på banen.

Cyklistforbundet Vestegnen omfatter kommunerne Høje-Taastrup, Ishøj, Albertslund, Vallensbæk og Glostrup. De opfatter sig som cyklisternes talerør bl.a. i forhold til kommunerne, men samtidig står de også for at gennemføre forskellige events og udflugter.

Man skal være medlem af cyklistforbundet for at kunne stemme på generalforsamlingen, men ikke-medlemmer kan også deltage uden stemmeret og f.eks. prøve en elcykel.

Benny Brostrup Andersen har erfaringer med at teste elcykel. Han vil på generalforsamlingen fortælle om sine erfaringer.
Benny Brostrup Andersen har erfaringer med at teste elcykel. Han vil på generalforsamlingen fortælle om sine erfaringer.