Efteruddannelse: Lur kollegaen af

Når man skal blive klogere på sit job er det ikke nødvendigvis i kraft af at der kommer en ekspert og holder foredrag. Det kan faktisk også være ved at man mødes med kollegaer. Det er erfaringen i denne grønne efteruddannelse som Miljø- og EnergiCentret sammen med Høje-Taastrup kommune står for nu på andet år.

På torsdag (2.3.) inviteres ansatte fra samlede boligforeninger – såvel ejere, andel og lejerforeninger – til at besøge kollegaer i Hedehusene. De skal besøge Charlotteager, der består af to almennyttige afdelinger,  for derefter at hilse på kollegaer i Hedekæret, der består af en række små ejerafdelinger for endeligt at slutte af i den almene boligafdeling på Birkevej.

– Vi har lagt et loft på, så der kun kan deltage to fra hver boligafdeling og højest 20, siger Knud Anker Iversen fra Miljø- og EnergiCentret, der er tovholder på arrangementet. Det sker for at flest mulige kan deltage. Vi gennemførte arrangementet to gange i Taastrup-bebyggelser i 2016 og her var begejstringen stor. Alle gav udtryk for at de fik noget med hjem fra kollegaerne, som de kunne gøre brug af i hverdagen.

Der er stadig mulighed for at ansatte i en boligafdeling kan tilmelde sig. Det sker til mec@mec-ht.dk eller på tlf. 43 30 42 00.

Her mødes kollegaer i Taastrupgaard.
Her mødes kollegaer i Taastrupgaard.
Her mødes kollegaerne i Gadevang.
Her mødes kollegaerne i Gadevang.