Mætte og veltilpasse

Der var 28 glade gæster, da der den 29. marts var vegetaraften i Værestedet Paraplyen. De gik ikke skuffede derfra. De gode frivillige kokke havde gjort sig ekstra umage med at sammensætte et godt tag selv bord hvor der var mulighed for at såvel deltidsvegetarer, prøve-vegetarer, fuldtids- vegetarer og  fuldtids-veganere kunne blive mætte. Der var en god stemning bl.a. i forbindelse med at forsamlingen sang løs af “Det er i dag et vejr – et solskinsvejr”.

Det var Dorte Karpf og Ole Pedersen der var tovholdere på arrangementet, og de var fuld af taknemmelighed over de flotte opbakning. Der var frivillige nok som lavede maden, og blandt de der ikke bidrag med mad var der bidrag med to poser kaffe og så ellers hjælp med oprydning og opvask.

Næste vegetaraften er onsdag den 26. april kl. 18 og her er der stadig ledige pladser. Der er et loft på 30. Ønsker man at deltage kontakter man Miljø- og EnergiCentret. Skriv til mec@mec-ht.dk eller ring på tlf. 43 30 42 00.

Se billeder fra dagen (fotograf Niels Mikkelsen):

DSCI1438 DSCI1437 DSCI1434 DSCI1433 DSCI1432 DSCI1431 DSCI1430