Til kamp mod bjørneklo i Sengeløse

Torsdag den 27. april kl. 17-19 er der bjørnekloaktion på Kirkestien i Sengeløse. Denne gang gælder det bjørneklo på engen som ikke har nogen ejermand, men som kan sprede sig og give problem for flere i området.  Indsatsen starter med mødested ved Kirkestien 52 A.

Det er Danmarks Naturfredningsforening, i samarbejde med Miljø- og Energicentret, der står for arrangementet. De har inviteret biolog Henriette Voigt fra kommunen til at deltage og give input omkring korrekt bekæmpelse af den invastive og giftige plante.

Arrangørerne håber at venner af naturen – uanset de er medlem eller ej – har mod på at komme og gøre en indsats for at begrænse den invasive og gifte plante.

Man er velkommen til at møde op med en spade og handsker på dagen, men man kan også tilmelde sig ved forlods at kontakte Miljø- og EnergiCentret på tlf. 43 30 42 00 eller mail mec@mec-ht.dk.

Der vil være lidt til halsen i forbindelse med arrangementet.   Bjørneklo 2016 043