Forårsfest og HOPE på Høje Taastrup Torv

Lørdag den 27. maj er der fest på Høje Taastrup Torv. Der er ikke færre end fire anledninger til at handelsforeningen omkring torvet byder til fest. I REMA 1000 har bestyrerparret Martin og Betina Dehn været på torvet i 5 år. “Grønne verden” kan fejre at de har været på torvet i 10 år. Høje Taastrup slagter kan i år fejre at have været på torvet i 20 år – og endelig er der åbningsreception hos torvets nyeste butik, nemlig Emanuels fodterapi, der samtidig kan fejre at have været i Høje-Taastrup i 25 år.

I dagens anledning vil der være en række særtilbud hos flere af butikkerne, grill hos REMA 1000 ligesom der er åbningsreception hos Emanuel. To steder på pladsen vil der være torvecafe.

Det er lykkedes foreninigen at få det nyeligt prisbelønnede gadeorkester HOPE til at spille. De vil være på pladsen kl. 11.

Arrangementet slutter kl. 13.

Der vil delvist være spærret af på torvet. I dagens anledning har Europark lovet ikke at udstede p-bøder.