Inspiration hos kollegaerne

Torsdag den 18. maj var 18 lokale ejendomsfunktionærer på netværkstræf i Høje-Taastrup. Formålet var at blive inspireret af kollegaer og finde ud af hvordan man kan gøre det bedre i sin egen bebyggelse. Som en sagde “Vi laver jo de samme ting, men vi gør det jo alligevel forskelligt. Man bliver altså klogere af at se hvordan andre griber tingene an”. 

Arrangementet startede i Blåkilde-bebyggelsen hvor ejendomsleder Lars Mann Pedersen introducerede bebyggelsen og hvor ejendomsmester Peter Petersen viste rundt.

Inden da havde deltagerne fået mulighed for at “skyde” på Yvonne Nielsen fra kommunens Team Affald. Det viste sig at der var ganske mange ting, det var nyttigt at få vendt i luften.

Efter rundturen drog den samlede flok videre til andelsbebyggelsen Essexpark, hvor formanden Claus Vedel Odgaard tog alle med rundt i gangene og områderne hvor man ellers ikke kommer som gæst.

Det hele sluttede med god mad i Rådhusets kantine.

Det er Miljø- og EnergiCentret der – i samarbejde med kommunens klimasekretariat – står bag arrangementet der gentages i Gadehavegaard og Taastrup Vænge til september.

Nedenfor billeder fra dagen (kronologisk bagfra):