Åbent – også efter lukketid

Så er det endeligt slået fast. Det økologiske Gartneri på Snuibbekorsvej 16-18 er åbent for publikum – også uden for åbningstid.

Denne mulighed er sket med hjælp fra bl.a. Friluftsrådet, Naturstyrelsen, Vanførefonden, Miljø- og EnergiCentret og Danmarks Naturfredningsforening. Den væsentligste indsats har bestået i at sikre at det store affaldsdepot der lå på grænsen til Snubbekorsskoven blev totalt oprenset. Det skete med hjælp fra den lokale entreprenør Mads Bonnerup.

Derudover er der etableret en række stier hvoraf den ene er handicapvenlig, en 80 meter lang gangbro mod Snubbekorsskoven, der er sat bænke op så man kan gøre stop undervejs og ikke mindst er der opsat en lang række informationstavler, der fortæller historien bag alt det, som man ser, når man går rundt på området. Alt dette kan man benytte hvor på døgnet det passer sig.

Man må gerne have hunden med, men den skal  være i snor af hensyn til Grennessmindes mange forskellige husdyr, som man i øvrigt også kan se udenfor lukketid både ponyer, geder, høns og kaniner.

Så er der etableret en selvplukkersti og et selvplukkerområde. Her er der kun adgang i gartneriets åbningstid, hvor man skal afregne det indplukkede.

Det er hortonom Aiah Noack, der har været ansvarlig for projektets gennemførsel og nu har sendt slutrapport afsted til bevillingsgiverne.

Ønsker man at handle eller slå et slag omkring cafeen er der åbent dagligt i sommersæsonen Tirsdag – fredag: 11.00-15.00, Lør-, søn- og helligdage: 10.00-16.00