Skidt og grill

Tirsdag den 15. august slår Ren By initiativet til igen. Denne gang sker det med udgangspunkt i rastepladsen på Roskildevej mellem Hveen Boulevard krydset og Gregersensvej. Her vil de frivillige ren by venner dele sig i alle mulige retninger for så –  efter 1 ½ time – at samles igen, aflevere skidtet og så ellers sætte sig omkring grillen.

Det er en ny tradition som blev startet i 2016 at en gang om året skal de frivillige honoreres med grillmad. Det er så også baggrunden for at deltagelse i aktionen, der starter kl. 17, kræver tilmelding. Ønsker man at samle skidt og bagefter grille, så tilmelder man sig – senest dagen før – til mec@mec-ht.dk eller telefon 43 30 42 00.

Man kan også være med fra Fløng, hvor indsamlingen starter foran REMA 1000 kl. 15.

Deet startede med skidt, men det endte godt.