Skidt og grill

Tirsdag den 15. august slår Ren By initiativet til igen. Denne gang sker det med udgangspunkt i rastepladsen på Roskildevej mellem Hveen Boulevard krydset og Gregersensvej. Her vil de frivillige ren by venner dele sig i alle mulige retninger for så –  efter 1 ½ time – at samles igen, aflevere skidtet og så ellers sætte sig omkring grillen.

Det er en ny tradition som blev startet i 2016 at en gang om året skal de frivillige honoreres med grillmad. Det er så også baggrunden for at deltagelse i aktionen, der starter kl. 17, kræver tilmelding. Ønsker man at samle skidt og bagefter grille, så tilmelder man sig – senest dagen før – til mec@mec-ht.dk eller telefon 43 30 42 00.

Man kan også være med fra Fløng, hvor indsamlingen starter foran REMA 1000 kl. 15.

Deet startede med skidt, men det endte godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *