Ren By aktion onsdag den 20. september

Så er der Ren By aktion igen. Det sker onsdag den 20. september og det sker to steder. I  Fløng kl. 15 går aktionen mod skidtet der flyder i gang med mødested foran REMA 1000.

To timer senere – kl. 17 – er det i Taastrup med mødested ved Circle K (tidl. Statoil) ved Kuldyssen. Her er der mulighed for at gå i forskellige retninger hvor der plejer at være ”gevinst”.

Formålet med Ren By-indsatsen, der varer 1 ½ time er at sende et klart signal ”vi gider ikke den lemfældige omgang med vores omgivelser”.

Det er Miljø- og EnergiCentret der koordinerer indsatsen og der man melder sig når/hvis man er klar til en hurtig indsats for en renere by. Det indsamlede affald afhentes efterfølgende af kommunens driftby.

4 tanker om “Ren By aktion onsdag den 20. september

 1. Jeg kontakter lige ang, det kan jo være i har ekstra dragter og udstyr. Btw jeg så det da jeg skulle hente en gls pakke. Så godt initiativ.

 2. Hej forstår godt du ikke forstår mig:) , det gør de færreste. Adhd vidst. Jeg har altid skrevet lidt mærkeligt. Nu forstår du nok :). Når andre skriver 1 side, skriver jeg 5.

  Sådan har det altid været.

  Så det er svært ikke at gøre folk rundtossede hehe

  Men ikke taget personligt 😉
  På et år er der 1000 personer der siger det til mig

  Vi er jo allesammen forskellige. Jeg forstår heller ikke altid hvad andre skriver. Nogen skriver meget formelt, andre meget random ligesom mig. Jeg har svært ved at forstå formelle ting.

  Jeg har ringet til Miljocenteret og aftalt det. Det var vidst der jeg var forvirret lidt.

  Så nu skulle der vidst være en fælles forståelse 🙂

  Min intention var at det er vigtigt at passe på naturen

  Og at jeg synes super godt om ideen. Men jeg har bare svært ved at formulere mig tit, så andre kan forstå det. Ikke kun dig. Også familie osv. Alle siger det til mig.

  Nå, jeg håber det blir en god omgang i dag.
  Og vi får sendt det gode budskab.

  Har døjet med nyresten i flere år, ret syg til tider, så tænkte jeg vil hjælpe lidt til, når jeg nu kan noget engang imellem. Det er rart at føle man bidrager med noget. Især i disse tider. Som Danmark nu ser ud.

  Vh
  Michael

Der er lukket for kommentarer.