To medarbejdere på rollator

Det er ikke alle arbejdspladser der kan prale af at have to medarbejdere, som har rollatoren som deres vigtigste transportmiddel. Det praler de af i Miljø- og EnergiCentret i deres seneste blad.

Det drejer sig om pensionisterne Aage Andersen og Solveig Hansen.

Solveig, der er 79 år, har været igennem forskellige behandlingsløb´og har fået svækket bentøjet og balancen. Hun har været frivillig medarbejder i MEC siden 1995. Det sidste års tid har hun benyttet rollatoren for at komme frem og tilbage.

Aage der har rundet de 80 år er ny i rollatorgenerationen. Han har været igennem en behandling mod mavesår og kredsløbsproblemer. Han har været tilknyttet MEC siden 2001.

– Der er således tale om to skattede medarbejdere, som vi ikke bare giver slip på, men havde det ikke været for rollatoren, så havde verden set anderledes ud, slår stedets daglige leder Knud Anker Iversen fast i bladet.

En tanke om “To medarbejdere på rollator

 1. Super dejligt at se

  Og inspirerende

  Jeg er lidt i tvivl om jeg er kommet på newsletter til ren by, du må meget gerne tilføje mig på denne knud, hvis det er dig jeg snakkede med sidst. Men kunne heller ikke så godt sidst, dog vil jeg nok gerne næste gang. Ja det varierer også med mit helbred, gammel i kroppen allerede lidt, men ung i sjælen 😉

  Er ellers kun 31 =)

  Måske mine stillesiddende tendenser. Vi bruger tit for meget tid foran computeren,kassen , fremfor at få sol

  Forresten jeg kan godt anbefale at få jævnligt sol, det gavner smerter i led, dvitamin d3 gør også, tog alle mine ledsmerter. Hvis nogen døjer med det. Var så slemt jeg dårligt kunne gå, og slemt i kulden

  Når jeg får jævnligt sol sker det ikke rigtigt, det var pga solmangel, pga meget indendørs arbejde. Solen bygger knogler via dvitamin…. utroligt med sandt. Ved at få sol undgår man knogleskørhed ifølge videnskaben

  Kh
  michael

Der er lukket for kommentarer.