Høstmarked den 1. oktober

Søndag  den 1. oktober kl. 10-16 er der høstmarked i Naturplanteskolen, hvor der vil være flere hundrede spiselige slags planter til hus og have. Der bliver også bål-mad med bl.a. æbleflæsk, popkorn og pandekager. Så vil der være boder med hjemmelavet hyldebærsaft, lækre øko-æbler, biodynamiske rodfrugter og – grøntsager og meget andet.  Der vil være rundvisning i de spiselige haver og snak med den søde andeflok.

Man kan få smagsprøver på verdens mest artsrige fermentering med over 500 slags planter.

Der vil være kreative værksteder, hvor det vises hvordan de fremstiller smukke rabarberbladsfuglebade.

Man kan også få mulighed for at fordybe sig i kunsten  at dyrke æbler og anden frugt, idet der i dagens løb vil være et 2-timers kursus om økologisk æbledyrkning.

Som noget nyt har Naturplanteskolen gjort klar til at kreative sjæle kan få eget værksted i stedets lokaler. Der er plads til både ler-drejer og trædrejer og mulighed for andre kreative udfoldelser på hobbybasis eller som erhverv.  Det vil man også kunne høre mere om ved den lejlighed.

Adressen er Stærkendevej 177, 2640 Hedehusene. Bespisning og rundvisning koster kr 50 per person og børn kommer gratis med.  Æble-kurset koster kr 150 per person.

Programmet kan ses på www.naturplanteskolen.dk, hvor man kan tilmelde sig på forhånd. Man kan også blot komme på dagen og vælge hvad man ønsker at deltage i.