Skiftedag i MEC

Lørdag den 28. oktober kl. 12-15 er venner af MEC inviteret til i MECs lokaler at tage afsked med stedets daglige leder gennem godt 24 år, Knud Anker Iversen og hilse på hans afløser Tina Faber.

Den afgående leder siger i den forbindelse:

”Der kunne være nogen, der vil give mig en gave i anledning af afskeden. Det vil jeg rigtig gerne have. Den bedste gave jeg kan få, er at man betænker MEC med et større eller mindre bidrag.

Det er der to grunde til. Jeg drikker ikke særlig meget rødvin og har ikke det store materielle behov ellers. Den anden grund er at MEC trænger til økonomisk forstærkning, og det værste der kunne ske – set med mine øjne – ville være at stedet måtte lukke p.g.a. for ringe økonomi. ”

Ønsker man at bidrage kan det ske via mobilepay på 72631, eller ved at føre penge over på konto 8401-1548454. (MECs overlevelse).

Er man ikke medlem vil et medlemsskab (300 kr/årl.) eller støttemedlemsskab (175 kr) være yderst kærkomment.

 

4 tanker om “Skiftedag i MEC

 1. Hej Knud.
  Tak for dialog og gode råd i min opstart. Her går det godt fremad.
  Jeg ønsker dig held og lykke fremover, og en masse nydelse og interessante udviklinger i dit otium.
  Venlig Hilsen
  Niels Monberg
  Reparationsværkstedet, Nyborg.

 2. Held og lykke fremover, og tak for MEC, meget inspirerende arbejde. Ja det er surt når penge har indflydelse på samfundet på den måde nogle gange.

  En god ide dør aldrig.

  1. Kære Knud Anker
   Da jeg er blevet ramt af et kedeligt maveonde kan jeg ikke komme og sige farvel til dig , vil ikke smitte nogen, og takke dig for mange gode jobs til South Coast Stompers, og godt samarbejde gennem årene
   Håber du får et godt og langt otium med travlhed som vanlig
   Vi spiller gerne også for Tina, og glæder mig til at hilse på henne en dag

   Hilsen fra alle i bandet og sender lidt penge til Mec.

Der er lukket for kommentarer.