VEGETARAFTEN PÅ BASIS AF RODFRUGTER – og besøg fra Allergikompagniet

Så er der igen vegetaraften i Paraplyen på Kingosvej 26a. Det er nemlig onsdag den 25. oktober kl. 18 hvor man – for to tyvere vil kunne spise sig mæt uden døde dyr. Denne aften vil der være besøg fra Flemming Hermansen fra Allergikompagniet. Han vil fortælle om sammenhængen mellem kost og allergi.Vegetaraftnerne forsøger at holde sig til årstidens grøntsager og tiden er nu inde til
rodfrugter som tema. Der vil blive rig lejlighed til at blive inspireret til hvordan man kan få noget godt og lækkert ud af selleri, rødbeder, skorzonerod m.v.
Vegetaraftnerne kræver ikke noget medlemsskab. Alle kan være med. Man skal blot senest den 25. oktober tilmelde sig. Det sker via Miljø- og EnergiCentret på tlf. 43 30 42 00 eller på mail mec@mec-ht.dk.