Vegetaraften den 29. november

Det er vegetaraften onsdag den 29. november kl. 18.00 for alle der har mod på at spise kødløst – vegansk eller vegetarisk. Det sker på Værestedet Paraplyen, Kingosvej 26A. Denne aften vil stå i julens tegn. Altså jul med nøddesteg og andre lækkerier uden kød, afsluttende med ris a la mande.

Der er et loft på 35 deltagere, så skal man deltage og sikre sig en plads, så skal man allerede nu give besked og helst forudbetale. Det sker ved henvendelse til Miljø- og EnergiCentret. Skriv til kai@mec-ht.dk eller ring på tlf. 43 30 42 00. Bedst er det dog når man betaler de 40 kr som det koster forud. Det gør man ved at møde op i Miljø- og Energicentret på Høje-Taastrup Boulevard 54 i stedets åbningstid som er kl. 9-17 til hverdag og kl. 10-14 om lørdagen.

Ønsker man mere aktivt at bidrage til arrangementet er der stadig mulighed for at man kan bidrage med at lave mad. Så kontakter man Dorte Karpf på 28 89 14 52 og aftaler hvad man kan bidrage med. Alle madlavere får deres udgifter refunderet.

Hver anden gang søger de i vegetaraftnerne at få et foredrag med en gæst udefra. I oktober var gæsten Flemming Hermansen der kommer fra Allergikompagniet. Han fortalte meget levende og spændende om candida-svamp i tarmene og om hvordan kost virker i forhold til allergi. Næsten alle blev testet for candida.
Der mødte 27 op til aftenen, maden var lækker og snakken var livlig. Aftenen sluttede med dejlig kage.

Nedenfor billeder fra den 25.10 (Foto: Niels Mikkelsen)