God mad, en sang, et godt foredrag og så kaffe og kage

 

Der var kun ros og tilfredshed efter Veganer-aftenen den 28. marts i Værestedet Paraplyen hvor 33 mennesker var mødt frem. En god del var nye. Mest kommet p.g.a. foredraget med Kasper Schramm-Hansen fra veganer.nu

Inden vi kom til foredraget sang vi dagens sang “Det er i dag et vejr et solskinvejr” (kalenderen sagde forår). Så blev maden præsenteret af de fem forskellige frivillige leverandører. Da den var god fordøjet og tilbørligt rost kom vi så til foredraget.

Der var tale om en meget engageret og indigneret foredragsholder som veldokumenteret fortalte om de mange gode argumenter der er for at vi hurtigst muligt lægger stilen om og udfaser dyrene af vores mad. Dyrene lider,  jorden udpines, vandet forurenes, klimaet belastes, Amazon-skovene fældes, vi bliver syge – bare for at nævne nogle af de gode grunde. Og hvis vi stadig skulle være i tvivl viste han til sidst en fem minutters film der råt og brutalt fortalte om hvad der sker før bøffen lander på tallerkenen. Se den her.

Inden den rå film var der kaffe og kage tilberedt af Grethe fra Sengeløse.

Næste spiseaften er onsdag den 25. april kl. 18.00. Ønsker du at deltage kan du reservere plads ved at skrive til tina@mec-ht.dk. (pris 40 kr)

Opskrifter fra aftenen kan ses her: Brune bønne i krydret sovs Kikærte-salatMayonnaise på vegansk . 

Billeder fra aftenen ses nedenfor