Cyklistforbundet slår et slag for småbørn der cykler

Bak op omkring Cyklistforbundets kampagner om at få børn op på cyklen!

Det er vore børn, der udgør fremtidens trafikanter. Skal en større andel af hverdagstrafikken ske på cykler er det vigtigt allerede i den tidlige barndom at få skabt en god cykelkultur. Det kan ske ved at man i familierne dyrker at cykle med sine børn, men børneinstitutioner og skoler kan også yde meget væsentlige bidrag. Vi vil gerne opfordre til at forældre inspirerer institutionerne til at deltage i Cyklistforbundets børnekampagner ”se vi kan cykle” og ”alle børn cykler”.

Vi har i år fået børnehaver med fra flere forskellige Vestegnskommuner. Det drejer sig bla. om 6 børnehaver: Børnehaven Lindetræet, Lindehaven 3 i Taastrup, Vuggestuen Refmosegård, Møllevej 10 i Hedehusene, Skoven. Afd. Gran, Granskoven 169 og Perlen, Bakken 2, begge i Glostrup og Daginstitutionen Piletræet, Løkkekrogen 11 i Vallensbæk og en fra Ishøj.

Se mere https://www.cyklistforbundet.dk/Boerncykler/Daginstitution/Vikancykle