Hyggelig veganeraften i Paraplyen

Så blev det den sidste onsdag i april måned, som også er lig med veganerarrangement i værestedet Paraplyen. I aften var 21 personer samlet omkring bordet, og sædvanen tro lagde vi ud med en sang. Denne gang var det “Grøn er vårens hæk” af Niels W. Gade som bringer forårsglæden frem i os alle.

Menuen bestod denne gang af to fyldige salater, en dejlig chili sin carne og brød, lavet på basis af havregrød. Brødet kan købes i Kvickly:-). Opskriften på Chili sin carne blev printet og delt ud til alle deltagerne. Alle hyggede sig og der blev sludret henover kaffen.

Der er ikke et specifikt tema for maden til næste gang, som er onsdag den 30. maj klokken 18.00. Man byder ind med den ret, man har lyst til at lave og så håber vi at der næste gang vil være lidt sødt til kaffen. Tilmelding til næste arrangement kan ske til kai@mec-ht.dk eller fysisk hos Miljø-og Energicentret i Høje-Taastrup.

Billeder fra aftenen kan ses her: