Festlig fredag på Høje Taastrup Torv den 25. maj mellem 14.00 og 18.00

Fredags øl, Grill og Genbrug på Torvet

Fredag den 25. maj mellem 14.00 og 18.00 danner Høje Taastrup Torv rammen om åben fredagsbar, lækkerier til ganen, musik og genbrugsboder, hvor du kan gøre en god handel.

Klokken 14.00 åbner Borgmester, Michael Ziegler festen på parkeringspladsen foran Miljø- og Energicentret i nr. 54 på Høje Taastrup Boulevard. Herefter spiller Hope, det lokale blæseorkester, som virkelig kan give den gas.

Rema1000 er vært ved åben grill og Klinik for fodterapi v/Inge og Mikael Emanuel, sørger for servering af fadøl i det fri. Pizzamanden, sørger for gode tilbud på kebab og pizza og grønthandleren vil i dagens anledning vil have gode tilbud på frugt og grønt. Ved Miljø- og Energicentret er der mulighed for at få sin egen stand til en pris af 50,- kroner, hvor man kan sælge ud af det genbrugsguld man har stående på loftet, i skuret eller i kælderen. Bestilling af stand kan ske til mec@mec-ht.dk eller ved personlig henvendelse i åbningstiden hos MEC. Sidste frist for at booke en stand er mandag den 21. maj 2018.

Vi håber på at rigtig mange af jer på Torvet denne fredag i maj.