McDonald fik deres affald retur

Fire frivillige fra Ren By initiativet samlede tirsdag seks fyldte sække med affald på områderne omkring  McDonald og Hveen Boulevard. Sækkene havnede efterfølgende i en container hos McDonald.

– Det er også meget retfærdigt for ca. halvdelen af det i fandt kunne direkte adresseres tilbage til McDonald,  fortæller Knud Anker Iversen, der koordinerer indsamlingen.

– Vi kan ikke stærkt nok appellerer til at kunderne passer godt på deres emballage, lader det blive i bilen og så først tømmer det ud når de er kommet hjem.

Ren By initiativet, der nu er gået i gang med deres 13. sæson, består udelukkende af frivillige, der en gang om måneden rykker ud for i 1 ½ time at samle skrald i naturen. Formålet er at skabe opmærksomhed omkring affaldet der havner i naturen og med håb om at flere bliver bevidste om at aflevere affaldet det rigtige sted.

Næste gang der er aktion er mandag den 25. juni kl. 17 i Taastrup og kl. 15 i Fløng ved REMA 1000. Hvor der er aktion næste gang i Taastrup afgøres af aktives input. Man kan komme med input og melde sig til ved at skrive til kai@mec-ht.dk.