Der kom flere end planlagt og fejrede vegetaraftnernes 2 års fødselsdag

31 mennesker mødte frem, da Vegetaraftnerne på Værestedet Paraplyen den 30. maj kunne fejre 2 års fødselsdag. Vi håber på at alle blev mætte for der var nemlig helt tømt da de sidste havde fået fyldt tallerknerne. Det kan hænge sammen med at kun 25 var registreret forlods som deltagere.

Der blev serveret to slags lasagne. Den ene var Lasagne med plantefars . Så var der pandekager med Humusfyld . Dertil blev serveret en stor skål med salat på basis af grøntsager som vegetaraftnerne har fået forærende af Paraplyen. De har abonnement hos Fødevarebanken og havde sørget for at bestille dobbelt mængde grøntsager denne onsdag. Denne gestus er vi rigtig taknemmelige for. Vi kvitterede ved at foreløbig otte af deltagerne meldte sig ind i Paraplyens venner.

Hvis ikke man blev helt mætte i første omgang kunne man spise sig mæt i lækre Vegansk gulerodskage og i en særlig lækker Fødselsdagsbolle .

Efter maden og i forbindelse med kagen, bollerne og kaffen holdt Sofie Buch, der har været med fra starten, et mindre foredrag om to ting, der optager hende. Grøn salon og cykelkursus for voksne.  Grøn salon er en certificeringsordning der sikrer at frisører og deres kunder ikke udsættes for kemi og i det hele taget agerer miljørigtigt.  Cykelkurset for voksne foregår hver lørdag på Gadehaveskolen kl. 11.30 – 13 og er rettet mod indvandrere der ikke fra hjemlandet har lært at cykle.

Der er vegetaraften igen onsdag den 27. juni kl. 18.00. Det koster 40 kr. Man kan tilmelde sig på kai@mec-ht.dk.  

Sofie Buch holdt et lille foredrag om to ting hun brænder for.