Store Cykeldag på Vestegnen

På en dejlig varm søndag har vi fået afviklet Store Cykeldag på Vestegnen. Omkring 20 glade cyklister mødte op og havde en fin tur på knap 21. km. Turen blev skudt i gang af formanden for Plan- og Miljøudvalget, Peter Faarbæk, som delte ud af sine erfaringer med en elcykel. Han er så glad for sin elcykel og i sommerhalvåret cykler han til og fra sit arbejde i Kbh. på sin cykel. Christina Saadbye, Cyklistforbundet sørgede for at alle kom godt afsted og efter endt cykeltur var der pølser og brød i Miljø- og Energicentret.

Tina Faber stod for forplejning gennem dagen og der var kaffe, vand og frugt til alle. Alle havde en god tur, og der blev lejlighed til at se på trætrolde og besøge Hakkemosen. Billeder fra dagen kan ses herunder. Næste år vil vi prøve at få Store Cykeldag til at være en del af Kultur ugen.i Taastrup.