Ren by aktion torsdag den 26. juli

Så er der ren By aktion igen, nemlig på torsdag (26.7.) . I juni startede aktionen med udgangspunkt i Circle K-servicestationen på Kuldyssen, Denne gang sker det med udgangspunkt i Circle K på Taastrup Hovedgade 25.

– Det er et godt sted at hugge til fra idet vi kan bevæge os i flere forskellige retninger hvor der i reglen altid er god ”gevinst”, siger Knud Anker Iversen der koordinerer indsatsen, der starter kl. 17 og slutter med efterskyl og evaluering kl. 18.30.

Ren By-initaitivet er et 100% frivilligt initiativ der har til formål at sætte fokus på vores uvane med at efterlade skrald i naturen. Alle kan deltage, men for at sikre at der er indsamlingsudstyr nok til alle deltagere opfordres man til at tilmelde sig forinden på kai@mec-ht.dk.

Tidligere samme dag er der aktion i Fløng med start kl. 15 fra REMA 1000.

Her et par Ren By indsamlere med deres “høst” fra en tidligere indsamling.