ANERKENDENDE HILSNER TIL ”REN BY-FOLKENE”

Det vækker en vis opsigt når der – efter almindelig arbejdstid – myldrer 10 mennesker afsted med veste, affaldspickere og sække. Sådan var det da Ren By-initiativet mødtes ved Circle K på Taastrup Hovedgade torsdag (26.7.). Der kom flere ”thumps up” og flere ytrede opmuntringer og ros til initiativet, der da også endte med at få indsamlet 12 sække med affald. Først og fremmest ved motorvejsramperne på Roskildevej. Det er de særeste ting man kan finde som Ren By-aktivist. Denne gang var der f.eks. ikke færre end fem vodka-flasker som bilister har tømt og kastet ud af vinduet.

Også personalet på Circle K var yderst tilfredse med Ren By-indsatsen og kvitterede ved at give kolde vand til alle deltagerne – og efterfølgende tage imod al affaldet. Skønt at hovedparten af affaldet ikke stammede fra deres matrikel.

Samme dag var tre friske indsamlere i gang i Fløng og fik indsamlet to sække.

Næste Ren By-aktion foregår tirsdag den 21. august med start fra rastepladsen mellem rundkørslen og Gregersensvej på Roskildevej. Denne aktion slutter med grill til alle deltagerne. Derfor er det denne gang ekstra vigtigt at man tilmelder sig forinden. Det sker ved at skrive til kai@mec-ht.dk.