Frivillighedsdagen på Taastrup Hovedgade, lørdag den 1. september 2018

Billeder fra Frivillighedsdagen på Taastrup Hovedgade 1. september 2018

Lørdag den 1. september var der liv og glade dage på Hovedgaden i Taastrup. Det lokale foreningsliv og de politiske partier var repræsenteret. MEC var selvfølgelig også med i år og vi var placeret tæt på bibliotekets indgang, hvor mange også lagde vejen forbi. Dagen igennem fik vi talt med rigtig mange, og alle var glade for at høre at Høje-Taastrup kommune nu skal i gang med at kildesortere affald.

Sidst på eftermiddagen blev der trukket lod, blandt dem der havde valgt at indskrive sig som kommende medlemmer og vinderen af en flaske økologisk rødvin blev, Hanne Hansen fra Taastrup. Vi havde en festlig og indbringende dag på pladsen, og fik solgt alt fra affaldsposer til lommeaskebægre og kompostspande.

Jeg vil lige benytte lejligheden til at slå et slag for den kommende Klimamarch i Kbh., som løber af stablen nu på lørdag den 8. september mellem 13-15 med start fra Berthel Thorvaldsens Plads. Der er mulighed for at følges med Knud Anker Iversen fra Taastrup station, lørdag klokken 12.20.