Vegetaraftnerne kom styrket igennem deres krise

Vegetaraftnerne, der holder til hos Værestedet Paraplyen på Kingosvej 24A, har strammet op efter en mindre krise. Det var nemlig ikke muligt i august at finde frivillige kokke og det er netop frivillighedes indsats som arrangementet baserer sig på.

Derfor var der den 3. september møde hvor alle, der har vist vilje til at lave mad var indkaldt. Mødet var yderst positivt og resulterede i at der blev nedsat tre grupper af fire frivillige madlavere og der meldte sig en koordinator, Henning Lütje, som tager sig af at sikre maden. Aftalen betyder at man som frivillig kok kun ”risikerer ” at skulle lave mad hver 4. måned.

Der er således vegetaraften igen torsdag den 26. september kl. 18. Det er via Miljø- og EnergiCentret man tilmelder sig. Man skal skrive til kai@mec-ht.dk eller ringe til 43 30 42 00 hvis man ønsker at reservere en plads. Det koster 40 kr at deltage.

Her ser nogle af de frivillige kokke, der vil være Vegetaraftnerne videre.