FIN OPBAKNING TIL MECS NYTÅRSTAFFEL

Der var flere til Miljø- og EnergiCentrets (MEC) nytårstafffel på årets sidste arbejdsdag end samme tid sidste år. Det kan hænge sammen med at flere ønskede at tilkendegive deres opbakning til stedet i lyset af at kommunen har skåret stedet basisbevilling væk i 2019.

Netop stedets fremtid var temaet for formanden Mads Peter Schreibers nytårstale. Han slog dog en optimistisk tone an og vurderede at stedet vil kunne overleve 2019 ud ”hvor vi tømmer alt hvad vi har på kistebunden, får nogle opgaver der kan tjene penge ind til stedet og så at vi kan leve højt på den fantastiske indsats som vores frivillige leverer”. Han fremhævede i særlig grad reparationsværkstedet og pakkeshoppen som centrale områder, hvor de frivillige er med til at sikre stedets økonomi.

Efter kransekage og champagne var der fællesfotografering, hvor de fleste deltagere kom med på billedet.

 

1 thought on “FIN OPBAKNING TIL MECS NYTÅRSTAFFEL

  1. Kære MEC
    1000 TAK for alt muligt godt i 2018; ja for alle de gode & gavnlige år helt tilbage fra 90’erne i sidste årtusind!
    Desværre glippede det for mig at deltage i nytårstaflet, men jeg læser med tilfredshed, at det var vel besøgt, og at der er fin opbakning til MECs fortsatte eksistens.
    De bedste og varmeste ønsker for dette & et rigtig godt Nytår
    Finn

Der er lukket for kommentarer.